Apero, kervelsoep, rosbief met kleine groene asperges, boontjes, en beurre Maître d'Hôtel, millefeuille van groene kool en bami, citroen en champagne sorbet.
Apero op vernieuwde terras, minestrone, venkel- schorsenerencrumble met Parmezaan en Stracciatellakaas, millefeuille van groenekool burrata en groene pesto, gegrilde kippenfilet, sorbet van roze pampelmoes en champagne.
Apero op vernieuwde terras, minestrone, roulade van kip, ham, burrate en groene asperge, risotto van groene asperge en boleten, sorbet van roze pompelmoes en champagne.
Aziatische soep, Melanzane alla parmigiana, Saltimbocca alla romana, Pastei di Nata en vers roomijs.
Lamsschenkel in tomatensaus met winter groentjes, Bavarois.
Wintersoepje, eendenborst met bordelaise, dessert.
Gemengde aperitief, Pasta al' ragù, botercake en affogato met speculoosijs.
Artisjok op wijze van Jelle, Hespenrolletjes met puree en clafoutis van aardbeien.
Artisjok op wijze van Jelle, Wildpaté met vijgen- uienconfituur en doyenneepeer, Oosters soepje van bloemkool & courgette aangescherpt met gember, Cocq au vin met krielaardappeltjes, snoep
Hapjes, Konijn op de wijze van Lanzarotte, krielaardappeltjes met Mojo, appelgebak met speculoos ijs.
Hapjes, Broccoli en courgette soep, Melanzane alla parmigiana, Asperges à la flamande.
Pastaschotel met farfalla al' ragù, "bukvulder".
Soepje, konijn op Italiaanse wijze en dessert van Carlo.
Soepje, balletjes in tomatensaus en huisgemaakt appelgebakje met valinesaus.
Soepje, Rosbief met groentenkrans.
Soepje, Canard à l'orange, huisgemaakt appelgebakje met vanilesaus.
Kip op Indische wijze.
Soepje, hertenroulade met groetenkrans, île flotante.
Soepje, Osso-buco, sabajone met elixir d'Anvers.
Soepje, hespenrolletjes.